Fase van Kennismaking

  • Een kort persoonlijk gesprek met de opdrachtgever (wie bent u en wat is uw expertise of welke sfeer wilt u dat uw onderneming uitstraalt?)
  • Opdracht formuleren (welke diensten MERS interieurDesign u kan bieden)
  • Rondleiding door de woning of bedrijfsruimte, (Meryem Bakirhan wilt graag uw ruimte analyseren om vervolgens de afspraken samen met u vast te stellen in een plan van aanpak passend aan uw wensen)
  • Het gesprek wordt tevens afgerond en een advies op maat uitgebracht dat past binnen uw budget.

Ontwerp fase.. in dit proces onderzoekt Meryem Bakirhan naar de mogelijkheden om uw wensen en kwaliteiten te combineren met functionaliteit wat voor u van belang is binnen uw woon- en werkgemak. In een vervolgafspraak presenteert Meryem Bakirhan aan u de verschillende interieurontwerpen, hieruit wordt er een keuze gemaakt en deze zal vervolgens uitgewerkt worden in een definitief ontwerp.

Definitief ontwerp fase.. in deze fase worden er diverse werktekeningen gemaakt van het interieurontwerp die nodig zijn om uw wensen te kunnen realiseren. Ook worden de offertes van de betrokken partijen opgevraagd en bespreekt Meryem Bakirhan met u de fase van uitvoering.

Fase van uitvoering.. tijdens dit proces draagt MERS interieurDesign de zorg over de correcte uitwerking van het definitief ontwerp en zullen de voortgangen met u besproken worden.